Ein haustvinterdag på Skodjebruene

November 14, 2018

Ein fin haustvinterdag møtte eg denne hærlege familien (minus pappaen dessverre) på dei flotte Skodjebruene for ein fotoshoot. For nokre vakre mennesker! Så blide og hærlege alle saman. Å vere modell er ingen jobb for desse! Eg hadde ein kjempetriveleg dag. Vi tok mange bilder, tulla og lo. Det er akkurat slike augeblikk eg lev for i mitt yrke. Å vere seg sjølv, tulle og ha det gøy samtidig som ein får tatt flotte bilder - det er oppskrifta på ein lykkeleg fotograf og fornøgde kundar! Eg håper eg får æren av å forevige denne fine familien igjen ein gong, kanskje neste gong med pappaen til stades også. <3

 

1/8

 

 

Tags:

Please reload

Populære innlegg

Haustmøte og laugskonkurranse 2019

August 26, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

December 1, 2018

September 22, 2018

February 23, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon

Org.nr: 913144775 MVA

© ANETTE RISNES I AR FOTOGRAFI • PERSONVERNERKLÆRING • COOKIES