Med regn i sløret

September 22, 2018

Ein regnfull dag i september tok eg bryllaupsbilder av hærlege Sigrid og Preben i flott skogsnatur og vakre omgivelsar på Vestnes. Vèret var vi ikkje fullt så heldig med denne dagen og regnet bøtta ned, bokstaveleg talt. Vi var søkkvåte og kalde alle mann etter endt fotoshoot, men litt sunnmørsk vèr er inga hindring! Og med eit så sprekt brudepar så tok dei utfordringa på strak arm. Som ein seier så skal jo regn i sløret bringe lykke, så det kan ikkje bety anna enn eit livslangt og lykkeleg ekteskap på desse to! Eg ønskjer dei iallefall alt godt og takker for eit meget friskt oppdrag! 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Populære innlegg

Haustmøte og laugskonkurranse 2019

August 26, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

December 1, 2018

September 22, 2018

February 23, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon

Org.nr: 913144775 MVA

© ANETTE RISNES I AR FOTOGRAFI • PERSONVERNERKLÆRING • COOKIES