Min fyrste Newborn ART session

March 9, 2018

I går hadde eg skjønne Josefine på 2 veker innom studio for min fyrste Newborn ART session, som høyrer til i det nye ART-konseptet som eg tilbyr nyfødde (frå 0-2 veker, kun utan søsken) og til babyar/småbarn i alderen 6 mnd (må kunne sitte sjølv) heilt opp til 2 år. 

 

Newborn ART: 

Vi tek nokre bilder som er berekna å redigere inn i mine kunstneriske digitale bakgrunnar i tillegg til vanlege portrett. Foreldre får eit lite utval av ART-bilder (antall varierar), i tillegg til vanlege nyføddportrett å velje i. 

 

Baby ART (6 mnd - 2 år):

Eg brukar forskjellige effektar for å skape eit kunstnarisk portrett. Det kan f.eks vere blomsterkransar eller liknande. Eg kan i nokre tilfeller bruke digitale bakgrunnar for å få den perfekte kunstnariske looken. Eg tek også vanlege portrett til denne serien. 

 

Josefine var utvald modell til å prøve ut Newborn ART konseptet. Her er nokre av resultata frå fotograferinga; 

 

 

 

Please reload

Populære innlegg

Haustmøte og laugskonkurranse 2019

August 26, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

December 1, 2018

September 22, 2018

February 23, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon

Org.nr: 913144775 MVA

© ANETTE RISNES I AR FOTOGRAFI • PERSONVERNERKLÆRING • COOKIES