Viola & Stian, 19. august 2017

August 26, 2017

Eg våkna opp denne morgonen til pøsregn og elendig vèr. Eg frykta det verste når eg no skulle avgårde for å fotografere eit flott brudepar som skulle viast i fjøra ein stad på Eidsnes. Eg pakka med meg regnklede og fjellsko (grunna bratt terreng ned til fjøra) og var klar for utfordringa. Eg var vel heller mest nervøs på vegne av brudeparet som måtte stå i finstasen i regnvèret.

 

Men i det eg kjøyrde inn til Eidsnes, letta det heilt opp, og vipps so vart det finvèr istaden! Snakk om å ha vèrgudane på si side! Og godt var det, for det vart ein flott vielse i flotte omgivelsar utandørs, og flotte bilder etterpå. Takk for tilliten, og til lykke med framtida!

 

 

 

Tags:

Please reload

Populære innlegg

Haustmøte og laugskonkurranse 2019

August 26, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

December 1, 2018

September 22, 2018

February 23, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon

Org.nr: 913144775 MVA

© ANETTE RISNES I AR FOTOGRAFI • PERSONVERNERKLÆRING • COOKIES