Ein vakker mai-dag

June 2, 2017

Laurdag 27. mai blei eg spurt av flinke Marianne @ Ljos foto om å vere med som assistentfotograf i eit bryllup ho skulle fotografere. Eg takka såklart ja til det! Det vakre brudeparet Marte og Kenneth skulle sei sine "ja", ein vakker mai-dag 2017, i 26 grader og strålande sol. Dagen starta på frisørsalongen i Brattvåg, før den gjekk vidare til Vatne kirke og fotografering i Tennfjordfjøra. Derfrå gjekk ferda vidare (med eit lite foto-stopp på vegen!) til flotte Storfjord hotell der paret skulle halde bryllupsfesten. Her er eit utvalg bilder eg tok frå dagen deira.

 

God helg og gratulerer med vel overstått dag til brudeparet! 

 

 

 

Please reload

Populære innlegg

Haustmøte og laugskonkurranse 2019

August 26, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

December 1, 2018

September 22, 2018

February 23, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon

Org.nr: 913144775 MVA

© ANETTE RISNES I AR FOTOGRAFI • PERSONVERNERKLÆRING • COOKIES