I mai skjer det!

February 28, 2017

I mai skjer det. Noe jeg egentlig har drømt om vel og lenge, nemlig å åpne eget studio i Brattvåg sentrum. Jeg gleder meg veldig til det, og det med en litt skrekkblandet fryd tror jeg. Nå håper jeg at alle benytter seg av tilbudet, året rundt! Jeg slår til med meget gode åpningstilbud, så ikke gå glipp av dem! 

 

Til deg som er/har konfirmant i år så har jeg gode rabatter å hente. Og til dere som skal gifte dere til sommeren har jeg også laget en meget rabattert pakkepris. Se hjemmesiden for å få med deg åpningstilbudene. Full prisoversikt (ordinær prisliste) får du ved å trykke på bildet under. 

 

 

 

Tags:

Please reload

Populære innlegg

Haustmøte og laugskonkurranse 2019

August 26, 2019

1/10
Please reload

Siste innlegg

December 1, 2018

September 22, 2018

February 23, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square
  • Instagram App Icon

Org.nr: 913144775 MVA

© ANETTE RISNES I AR FOTOGRAFI • PERSONVERNERKLÆRING • COOKIES