top of page

Min fyrste Newborn ART session


I går hadde eg skjønne Josefine på 2 veker innom studio for min fyrste Newborn ART session, som høyrer til i det nye ART-konseptet som eg tilbyr nyfødde (frå 0-2 veker, kun utan søsken) og til babyar/småbarn i alderen 6 mnd (må kunne sitte sjølv) heilt opp til 2 år.

Newborn ART:

Vi tek nokre bilder som er berekna å redigere inn i mine kunstneriske digitale bakgrunnar i tillegg til vanlege portrett. Foreldre får eit lite utval av ART-bilder (antall varierar), i tillegg til vanlege nyføddportrett å velje i.

Baby ART (6 mnd - 2 år):

Eg brukar forskjellige effektar for å skape eit kunstnarisk portrett. Det kan f.eks vere blomsterkransar eller liknande. Eg kan i nokre tilfeller bruke digitale bakgrunnar for å få den perfekte kunstnariske looken. Eg tek også vanlege portrett til denne serien.

Josefine var utvald modell til å prøve ut Newborn ART konseptet. Her er nokre av resultata frå fotograferinga;

#studio #nyfødt #NewbornART

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page