top of page

DÅP & BEGRAVELSE

_TAA2904.jpg

Service Name

BEGRAVELSE

Eg kjem gjerne før begravelsen starter for å ta bilder av blomster og kiste før kyrkja fyllast opp. Under seremonien jobbar eg i det stille og plasserer meg alltid bakerst i kirka for å unngå å tiltrekke oppmerksomheita vekk ifrå det som skjer framme hos presten. Det blir kun tatt situasjonsbilder og eg unngår nærbilder av sørgande. Eg vil ikkje fotografere under heile seremonien, men det blir tatt bilder f.eks under kransepålegging og når kista blir bært ut av kirka. Eg kan bli med til gravstaden om ønskeleg. Detaljar for kva ønskjer dykk har går vi igjennom i forkant. Det blir ikkje brukt blitz under fotograferinga.

Service Name

PAKKEPRIS

(gjelder både dåp og begravelse)

9500,- 

Inkludert fotografering inntil 2 timer i kyrkja, samt alle dei beste bilda lett redigert levert i eit webgalleri med moglegheit for nedlasting av høgoppløselige og printbare bildefiler. 

_TAA2910.jpg
_TAA3024.jpg

Service Name

DÅP 

Eg fotograferer dåpsbarnet med næraste familie og fadderar i kyrkja før eller etter dåpen, samt bildetaking under sjølve seremonien. Eg jobbar i det stille under seremonien og stiller meg bak i kirka for å ikkje ta oppmerksomheita vekk ifrå det som skjer framme. 

Det blir ikkje brukt blitz.

bottom of page